Вятър с пориви над 80 километра в час връхлетя Габрово в ранните

...
Вятър с пориви над 80 километра в час връхлетя Габрово в ранните
Коментари Харесай

Вятър с пориви над 80 км/ч връхлетя Габрово, има щети

Вятър с пориви над 80 километра в час връхлетя Габрово в ранните часове на деня. В мощ е оранжев код за плевел вятър за региона . От Общината приканват жителите да останат по домовете си, а в случай че са на намерено, да бъдат деликатни в напредването си и изключително бдителни, в случай че наоколо има строителен обект, написа

По опция учениците да не напущат образователните заведения по време на междучасията с оглед на тяхната сигурност, предизвестяват от Общината. Има регистрирани сигнали за паднали клони от дървета и провиснали кабели, по които общинската администрация работи.

След сигнал за прекратено електрозахранване в квартал " Бакойци ", екипи са отстранили повредата. В 04:45 часа сутринта е получен сигнал за наклонено дърво на площад " Възраждане " пред постройката на Община Габрово, екип на Районната работа на " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " са взели участие в очистване на произшествието.

По-късно денем екип на общинското дружество „ Благоустрояване “ обезопаси изкорененото дърво и го в профил. От Областно пътно ръководство оповестиха, че са регистрирани голям брой случаи на паднали дървета по прохода Шипка, които са навреме отстранени.

Към момента пътят там е пристъпен и няма усложнения в напредването на леки коли през него. Към 12:00 часа в Габрово вали мощен дъжд, а вятърът утихна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР